Skip to main content

Luukku 15

By 15/12/201516 joulukuun, 2015Uncategorized

Moi ja hyvää viidettätoista päivää!

Nyt tässä ja ehkä parissa tulevassakin luukussa haluaisin viedä ajatuksia pois joulusiivouksista, kiusallisista sukupäivällisistä ja joulupäivän suklaaövereistä, koska joulua viettävät myös monet perheet, joille nämä eivät suinkaan ole ne pahimmat stressinaiheuttajat. Kaikilla kun ei ole varaa jouluateriaankaan.

Euroopan köyhimmät lapset asuvat Romaniassa ja Moldovassa. Heidän ongelmansa jouluna ei suinkaan ole vääränmallinen iPhone tai tylsät sukat.

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen, maailman köyhät lapset tavoittava projekti. Samaritan’s Purse –järjestön johtama työ on tavoittanut jo yli 100 miljoona köyhää lasta vuodesta 1993 lähtien. Patmos Lähetyssäätiö on toiminut virallisena edustajana Suomessa vuodesta 1995 lähtien ja tavoittanut yli 200 000 lasta Bosniassa, Moldovassa ja Romaniassa. Patmos Lähetyssäätiö tekee avustustyötä viidellä maanosalla, mutta ei tahdo unohtaa Euroopan köyhimpiä lapsia, jotka asuvat Romanian ja Moldovan kylissä. Monet Patmos Lähetyssäätiön ympärivuotiset projektit ovat saaneet alkunsa Operaatio Joulun Lapsi -keräyksen kautta. Tänäkin vuonna toimitamme lahjat Moldovaan ja Romaniaan, missä Euroopan köyhimmät lapset asuvat.

 

Käy huviksesi kurkkaamassa Joulunlapsi-projektin sivusto ja tutki, miten voisit osallistua.

Leave a Reply