Skip to main content

TYÖNTEKIJÄT

Nuorisotyönohjaaja Kirsi Käkelä

Kirsi saapui iloiseen joukkoomme 2009 Jatkiksella ja antoi jo silloin mainion kuvan itsestään hassutellessaan lavalla. Kikka onkin nauravainen ja idearikas nuorisotyönohjaaja, joka osaa asiansa loistavasti pitkän kokemuksen perusteella. Sen huomaa seuratessaan Kikan ammattimaista puuhastelua, joka ei kuitenkaan ole liian totista pakertamista. Kikka onkin toiminnassa ja opetuksissaan hyvin nuori-lähtöinen ja tuo parhaansa mukaan nuorten mielipiteet ja toiveet esille kehitellessään mieleenpainuvia häppeninkejä. Kikka on ihana tsemppaaja, jonka kehut piristävät mieltä ja kannustavat kehittämään omia vahvuuksia.

Nuorisopastori Lauri Westerlund

Rempseä monitaituri Lauri Westerlund aloitti nuorisotiimissämme keväällä 2020. Lauri on taitava kitaristi ja nuoren seurakunnan meemimestari. Laurin kanssa jutustellessa ja työskennellessä ei tule tylsää! Vaikka mies onkin varsinainen hassuttelija, osaa hän myös vakavoitua ja vaikeissakin tilanteissa pitää kaikkia lankoja käsissään. Laurilta ei myöskään hyviä ideoita puutu ja hän onkin innolla kehittämässä nuorta seurakuntaamme. Onneksi meillä on Lauri!

 

Nuorisotyön kesätyöntekijät

Henna Niemelä

Viime kesästä tutuksi tullut Henna on tämän kesän uusi kesähemuli. Hän on eräänlainen kotimystikko, joka nauttii elämää koskevien äärellä olemisesta ja uusien näkökulmien löytämisestä.  Elämää ei kuitenkaan eletä kielikuvissa, eikä mielikuvissa. Ennen kaikkea Henna odottaa kesältä syvän yhteyden ja läsnäolon hetkiä nuorten kanssa. Kesällä hänet tavoitat numerosta 040 7577 128.

Jenna Kemppainen

Jenna eli paremmin tunnettuna Kempsu on Keski-Lahden vanhoja nuoria ja tämän kesän toinen kesähemuli. Hän on toiminut ripareilla monessa eri roolissa ja nauttii todella paljon leireilystä. Kempsu on innoissaan tulevasta kesästä ja odottaa kovasti nuorten kohtaamisia ja yhteisiä musiikkihetkiä. Kempsun tutuin viiime kesän sanoin: ”Lippistä päähän!”. Kesällä hänet tavoitat numerosta 040 3579 635.

Merja Forstedt, Katja Ruotoistenmäki-Pirttimaa ja Hannu Rui

ovat nuorisotyönohjaajamme varhaisnuoriso- ja partiotyössä. Varhaisnuorisotyön kerho- ja leiritoiminnan lisäksi heitä näkee paljon myös kouluilla ja rippikouluissa sekä vierailemassa iskoissa ja nuorten toiminnassa.