TYÖNTEKIJÄT

Nuorisotyönohjaaja Kirsi Käkelä

Kirsi saapui iloiseen joukkoomme 2009 Jatkiksella ja antoi jo silloin mainion kuvan itsestään hassutellessaan lavalla. Kikka onkin nauravainen ja idearikas nuorisotyönohjaaja, joka osaa asiansa loistavasti pitkän kokemuksen perusteella. Sen huomaa seuratessaan Kikan ammattimaista puuhastelua, joka ei kuitenkaan ole liian totista pakertamista. Kikka onkin toiminnassa ja opetuksissaan hyvin nuori-lähtöinen ja tuo parhaansa mukaan nuorten mielipiteet ja toiveet esille kehitellessään mieleenpainuvia häppeninkejä. Kikka on ihana tsemppaaja, jonka kehut piristävät mieltä ja kannustavat kehittämään omia vahvuuksia.

Nuorisopastori Lauri Westerlund

Rempseä monitaituri Lauri Westerlund aloitti nuorisotiimissämme keväällä 2020. Lauri on taitava kitaristi ja nuoren seurakunnan meemimestari. Laurin kanssa jutustellessa ja työskennellessä ei tule tylsää! Vaikka mies onkin varsinainen hassuttelija, osaa hän myös vakavoitua ja vaikeissakin tilanteissa pitää kaikkia lankoja käsissään. Laurilta ei myöskään hyviä ideoita puutu ja hän onkin innolla kehittämässä nuorta seurakuntaamme. Onneksi meillä on Lauri!

 

Nuorisotyön kesätyöntekijät

Veera Ruti

Kesä-muffe Veera viettää toista kesäänsä Lahessa! Hän tuli monelle tutuksi viime vuonna nuorten toiminnan kautta ja Jatkiksella. Tätä kesää on odotettu hurjasti ja Veeran toiveena on, että päästään kokoontumaan taas porukalla! Hän odottaa innokkaasti tapaavansa taas kaikki kls-nuorten huipputyypit! Summer vibes!

Jenna Kemppainen

Jenna eli paremmin tunnettuna Kempsu on Keski-Lahden vanhoja nuoria ja tämän kesän uusi kesä-muffe. Hän on toiminut ripareilla monessa eri roolissa ja nauttii todella paljon leireilystä. Kempsulla on hyvät vibat tulevasta kesästä. Hän odottaa kovasti nuorten kohtaamisia ja yhteisiä musiikkihetkiä. Kempsu on innoissaan tulevasta kesästä ja hänen sanoin: ”Lippistä päähän!”.

Merja Forstedt, Katja Ruotoistenmäki-Pirttimaa ja Hannu Rui

ovat nuorisotyönohjaajamme varhaisnuoriso- ja partiotyössä. Varhaisnuorisotyön kerho- ja leiritoiminnan lisäksi heitä näkee paljon myös kouluilla ja rippikouluissa sekä vierailemassa iskoissa ja nuorten toiminnassa.