Skip to main content

VASTUURYHMÄ

Vastuuryhmä on seurakuntanuorista koottu noin kuuden hengen ryhmä, joka valitaan vaaleilla syksyisin. Seurakuntanuorten toiminnassa olevat nuoret äänestävät uuden vastuuryhmän vuosittain. Tämä noin kuuden hengen ryhmä ajaa nuorten etuja seurakunnassa, järjestää ja suunnittelee nuortenleirejä sekä pitää nuorteniltoja ja muuta toimintaa. Ota rohkeasti yhteyttä vastuuryhmäläisiin jos sinulla on jotain toiveita, ehdotuksia tai ajatuksia nuoreen seurakuntaamme liittyen.
VR-tyypit vievät asian eteenpäin työntekijöiden korviin ja laittavat tuulemaan!

Vuoden 2019-2020 Vastuuryhmään kuuluvat: Rasmus Kovanen, Jenni Kääriäinen, Lahja Pesonen, Wanda Kuisma, Leevi Haavisto, Jami Mäkelä ja Moona Heikkilä

 

Moi kaikille oon Jami vastuuryhmästä. Oon 16 vuotta ja opiskelen media-alaa Salpauksessa. Mä kävin mun riparini 2018 siikaniemessä, joka oli mahtava kokemus.

Mä odotan tätä tulevaa vastuuryhmä vuotta iloisin fiiliksin.

 

 

Ayyy! Mä oon Jenni ja oon 17 vuotta. Käyn toista vuotta Lahden Lyseossa. Täst lähtee mun toinen vuos myös vastuuryhmässä josta oon super innoissani. Mun vapaa-aika kuluu temppuillen jalkapallon kanssa tai seuriksen toiminnassa!

Kävin oman riparin vuonna 2017 Heinäsaaressa, jonka jälkee seurakunta on ollu mulle toinen koti, jossa saan olla oma itteni ja mut hyväksytään just tällaisena. Toivon et seuris ois semmone paikka kaikille mitä se oli mulle ku mä aloin käydä toiminnassa. Me kaikki tehää yhdessä tätä seurakuntaa ja toivon et me kaikki voitais tehä siitä aina vähän parempi. Jokainen on tervetullut kotiin just sellaisena kun on. Nähää toiminnassa!

Haloust heloust! Mä oon Haaviston Leevi, 16 vuotta ja käyn ekaa vuotta Tiirismaan lukion musiikkilinjalla. Vapaa-aika kuluu teatteriharrastusten parissa, musisoidessa sekä mietiskellessä.

Vastuuryhmässä olen nyt ekaa kertaa ja toivon, että osaan toimia mukana muiden kanssa silleen, että just sulla olis helppo ja kiva fiilis tulla nuorteniltaan, leireille tai iskoon!

Oon myös ottanu erikois-agendakseni uusien sketsien tehtailun, sekä @klsnuoret snäpin päivittelyn. Mahtavaa olla mukana, mahtava vuosi luvassa!

Heipsu! Mä oon Wanda ja oon 17 vuotta. Oon nyt toista vuotta alotellut Lahden Yhteiskoulun lukiossa. Oon nyt ekaa vuotta meijän vastuuryhmässä ja oon ihan super innoissani!
Oon seurakunnan toiminnas ollu mukana vuodesta 2017 lähtien ja siitä lähtien seuris on ollu mulle ku toinen koti. Nyt oonki iloi et pääsen vastuuryhmästä käsin vaikuttaa asioihin sillei, et se sama kodin fiilis välittyis myös muihin!
Toivottavasti nähää jatkos toiminnassa!

Mooi, oon Rasmus, vielä muutaman viikon 17-vuotta ja opiskelen nyt viimeistä vuotta Tiirismaan lukiossa. Oon nyt myös toista vuotta mukana vastuuryhmäs. On mahtavaa saada olla mukana viel toinen kausi vastuuryhmäs ja oon siitä kiitollinen. Oon ollut toiminnassa mukana vuodesta 2016 lähtien, ja on aina ollut mukava tulla nuorteniltoihin ja tietenkin lähtee leireilemään. Haluun, et jokainen tuntee olonsa seuriksella tärkeäksi ja arvostetuksi. Kukaan ei saa tuntea itseään ulkopuoliseksi, vaan et kaikki tuntee olevansa tervetulleita just omana ittenään. Mun kanssa saa tulla aina jutelemaan, kun näkee. Haluisinkin kuulla, jos teille tulee jotain ideoita siitä, mitä kaivattaisiin lisää seurikselle, niin tulkaa kertomaa. Meidän tehtävä vastuuryhmässä on mahdollistaa sellaista toimintaa, mitä halutaan!

Moi oon Moona. Käyn Lahden yhteiskoulun lukion ekaa luokkaa ja oon viel hetken 15 v. Alotan ekaa vuotta vastuuryhmässä.

Haluun tehä vastuuryhmän kaa seuriksest sellaisen paikan, jossa kaikki voi olla just sellaisia kun haluu olla.

 

Moikka! Mä oon Lahja ja oon 16 vuotta. Käyn nyt lukion toista vuotta Lahden Yhteiskoulussa. Tää on mun eka vuos vastuuryhmäs ja oon siit tosi innoissani!
Kävin oman riparini vuonna 2017 Kesä-Hetassa ja siit lähtien oon ollu seuriksen toiminnas mukana. Mulle seuris on ollu sellanen paikka, jonne voin aina tulla ja toivon, et se ois sitä myös kaikille muille. Jokainen on tervetullut seurikselle sellasena kuin on.
Toivottavasti nähään nuortenilloissa ja leireillä!

Vanhojen vastuuryhmien muisteloa…

Vuoden 2018 – 2019 Vastuuryhmään kuuluivat: Saana Romakkaniemi, Jenna Tenhunen, Laura Lampiselkä, Jenni Kääriäinen, Oskari Sorsa, Tony Hämäläinen ja Rasmus Kovanen.

Mä oon Saana ja täytän ens kuus 18, mut oon iäst huolimatta tämmöi ilonen ikilapsi! Tänä syksyn starttas mulla nyt 3 vuos vastuuryhmässä! Käyn tällä hetkellä myös vikaa vuotta Kannaksessa ja toivottavasti ens keväänä saisin ton halutun valkosen lakin päähäni. Oon pyrkiny nyt aikasempien kahen vuoden ja tän vuoden aikana tuomaa meiän seuriksel paremmin esii sellast positiivist lämpöö et kaikil ois hyvä ja turvallinen olo meiän toiminnas. Toivon et tän vr-kauden aikana pystyisin tuomaa sitä samaa energiaa, rakkautta ja iloo seurikselle, mitä siel oli kun mä alotin ite käymään!

 

Mun nimi on Laura ja oon vastikään 18 vuotta täyttänyt. Tällä hetkellä opiskelen kadun oikeella puolella (Lahden Lyseossa siis) mun lukiouraa loppuun. Oon vapaa-ajalla tämmönen ihme laulajamuusikko-taiteilijahömppä, josta on vähän joka lähtöön. Oon ekaa kertaa Keski-Lahen vastuuryhmässä, woop! Haluisin et kaikki pystyis tuntee olonsa meidän seuriksella yhtä kotoisaks ku mä. Mun tavoitteena on seuris jossa joka ikistä tyyppiä arvostetaan, jossa kaikkien lahjat tulee hyödynnetyks ja jossa voi olla just oma ittensä

 

Mä oon Jenni ja opiskelen ekaa vuotta Lahden lyseossa. Nyt starttaa mun eka vuos vastuuryhmäs. Vapaa-ajal tykkään urheilla ja kokeilla kaikkee uutta ja erilaista! Mulle seuris on aina ollu se paikka mihin voin tulla omana itsenäni ja toivon et seuris ois semmone paikka mihi jokainen on tervetullut semmossena ku on ja kukaa ei tuntis itseään ulkopuoliseks.

 

 

Mä oon Rasmus, 17-vuotta. Oon nyt toista vuotta Tiirismaan lukios. Kohta pari kuukautta oon ollut vr:ssä. Päässy jo järjestemää vähän syysleiriä ja kaikkee muuta kivaa. Oon täst tosi innoissani ja energiaa täynnä. Meil on mahtava porukka vastuuryhmäs ja tiiän et täst tulee hyvä vuos. Mä haluun, et jokainen tuntee olonsa tervetulleeks tullessaan seuriksen toimintaan, et jokaisel on turvallinen, rento ja kiva fiilis ja jokainen voi olla just sellainen kun on. Nää on just niitä juttui mitä mä oon itsekin saanut kokea seuriksel. Näiden lisäks mä haluun nähä teitä kaikkii viel enemmän kaikes toiminnassa.

Mä oon Jenna (tuttavallisemmin ja kavereiden kesken Tenhu), oon 19 vuotta ja vietän tällä hetkellä välivuotta. Sen kuluksi soittelen kitaraa, piirrän ja nään kavereita. Ja pääsinhän mä jo toiseks vuodeks vastuuryhmäänkin, josta mä oon niin ilonen! Ihana saada taas mahollisuus vaikuttaa siihen mitä seuriksella tapahtuu ja antaa omaa panosta siihen, et seuriksen illoissa ja leireillä säilyy se sama lämminhenkinen ja positiivinen viba minkä ite sain kokee oman seuristaipaleen alussa ja sen aikana.

 

 

 

Mä oon Oskari, oon 17 ja oon ekaa vuotta vastuuryhmässä. Opiskelen Salpauksessa puuartesaaniks. Vapaa-ajalla soitan kitaraa ja näen kavereita. On kiva olla vastuuryhmässä ja odotan innolla tulevaa vuotta. Toivon et seurakunta vois olla paikka johon voi tulla omana itsenään.

 

 

 

Mun nimi on Tony, oon 16 vuotta ollut elossa ja käyn Tipalan lukiota ekaa vuotta. Oon kans ekaa vuotta vastuuryhmäs! Vapaa-ajal mä yleensä syön epäterveellistä ruokaa ja katon Netflixii. Mä haluisin et meidän seuriksest tulis paikka, jonne kaikki vois tulla ihan omana ittenää, ilman pelkoa että kukaan tuomitsee niitä.

Vuoden 2017 – 2018 Vastuuryhmään kuuluivat: Saana Romakkaniemi, Otto Mäkinen, Niko Rajala, Nuutti Turunen, William Komulainen, Silja Vornanen ja Minna Raskala.

Moi, mä oon Saana ja mä oon toista vuotta Kannaksen lukiossa. Mä oon nyt myös toista vuotta meidän seuriksen vastuuryhmässä ja mä haluisin et kaikki tuntis olonsa tervetulleeks tullessaan meidän seurikselle ja et kaikki otettas avosylin vastaan. Mä haluaisin et kaikil ois mahdollisuus tulla meidän seurikselle kotiin, jossa on rakastava perhe ottamas vastaan.

 

 Moikkeli! Mä oon Silja 16v ja ekaa vuotta vr:ssä. Oon ekalla luokalla Tiirismaan lukiolla ja kävin riparin kesällä vuonna 2016. Oon ollu seurakunnan menossa mukana jo kaks vuotta ja iloinen siitä. Mä toivon pystyväni olemaan just oikea tyyppi tekemään kotia 2.0! En malta oottaa tulevaa vuotta ja kaikkia niitä haasteita, mitä se tuo tullessaan. Nähään illoissa!

 

Eyoo!! Mä oon tosiaan Otto, ja kuten arvata saattaa myös minä kuulun 17-18 kauden vr:ään. Niille ketkä ei siis vielä tiedä niin toista vuotta vastuuryhmässä palloilen. Tulevaa vuotta ootan erittäin innolla mitä kaikkee päästää duunailee. Käyn seuriksel sen minkä harrastuksiltani kerkeän mutta kun tavataan niin jubataa.

 

Moikka! Mä oon Niko ja oon ekaa vuotta vr-toiminnassa mukana. Kävin oman riparin 2016 Siikaniemessä ja sen jälkeen oli parasta lähtee seuriksen toimintaan mukaan! Oon tosi hypes tästä vuodesta ja mitä se pitää sisällään enkä voi odottaa pääseväni rakentamaan kotia 2.0 muitten vr-kamujen ja teiän kanssa. Rock on!!
Moro mä oon William ja opiskelen lyseossa. Oon ekaa vuotta vastuuryhmässä. Seuris on ollu jo mulle jonkin aikaa kuin toinen koti ja mä toivon että siitä tulee kaikille halukkaille myös se paikka minne on aina turvallista tulla.

 

Helou! Mä oon Minna ja mä oon mukana 17-18 kauden vr:ssä. Opiskelen ekaa vuotta Lahden Lyseossa, kadun toisella puolella. Oon ekaa kertaa mukana vastuuryhmäs ja oon tosi haipeissa siit! Mahtavaa olla mukana tekemässä meille vielä asteen parempaa kotia, jossa kaikilla on hyvä olla. #koti2.0

 

Moikkuli! Eli joo oon Nuutti ja mun opiskelupaikkana toimii Kannaksen lukio missä oon nyt tokaa vuotta ja nyt ekaa vuotta toimin vr:ssä. Ootan vuodelt paljon sitä yhessä tekemisen meininkii ja haluisin et pystyttäis tekee seuriksest samanlai paikka kaikille mitä se ainaki itelle on aina ollu: paikka missä ei tarvi esittää mitää ja sut otetaa porukkaa semmosena ku oot ja susta tykätää just semmosena ku oot. Ja hei me hommattiin kans kello seiskaan!

Vuoden 2016-2017 Vastuuryhmään kuuluivat:

Jenna Kemppainen, Saana Romakkaniemi, Susanna Monteiro, Jenna Tenhunen, Petteri Forsström, Veeti Sihvola ja Otto Mäkinen.

 

2015-2016 Vastuuryhmään kuuluivat:

Jenna Kemppainen, Crista Pesonen, Henna Ihalainen, Ella Liinasaari, Wilma Forstedt ja Sebastian Blomqvist.

Jenna Kemppainen on tosi iloinen ja positiivinen 16-vuotias tyttö, jolla on ihania ideoita ja mahtava lauluääni. Jenna välittää aidosti ja haluaa auttaa. Jennan kanssa on helppo olla ja puhua joko diippejä tai tosi hauskoja juttuja. Jenna ajattelee aina positiivisen kautta ja innostaa muita. Jenna antaa aina tukea ja turvaa. Kaikki tarvitsevat Jennan kaltaisen ystävän.

 

Sebastian Blomqvist on aito positiivinen ja järkevä 16-vuotias poika, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen. Sebastian on urheilullinen ja pärjää viiden tytön kanssa vr-ryhmässä. Sebu rajoittaa tyttöjen glitterin käyttöä. Sebastianilla riittää energiaa ja jaksamista tehdä asioita ja Sebastian on aina iloisilla mielillä vastassa kun tulee seurikselle.

 

Tässä on Ella Liinasaari. Kun pääset tarkastelemaan lähemmin tätä 16-vuotiasta naisenalkua huomaat heti astuneesi sisälle positiiviseen ilmapiiriin. Ella ottaa sinut heti avosylin vastaan eikä jätä kavereitasikaan ulkopuolelle. Energiaa ei Ellalta puutu ja hänen kanssaan on aina hauskaa. Ellalle pystyt jakamaan syvällisetkin ajatuksesi eikä luottoa puutu. Ellasta voit hakea turvaa uusissa ja yllättävissä tilanteissa, sillä tämä tyttö ei niitä pelkää. Ella pystyy hoitamaan asiansa huolella loppuun asti ja häneen on helppo samaistua. Jopa tanssiminen sujuu Ellalta mallikkaasti!
Crista Pesonen on 16-vuotias energiapakkaus täynnä intoa ja ideoita. Hän on tyylilyyli, joka piristää päivää. Cristan matkalaukusta löytyy fiksuja mielipiteitä ja kauhallinen sanavalmiutta. Hän luo hyvää henkeä sekä on helposti lähestyttävä ja avoin. Let’s tutustumaan! <3

 

Wilma Forstedt on naisen alku, joka on lämminhenkinen ja välittävä persoona. Hän on idearikas, energinen, salibandya harrastava sporttimimmi. Wilman kanssa on helppo olla oma itsensä. Wilma pitää järjen meidän jutuissa mukana. Hän on puolustava timanttinen suojakilpi ja raudan vahva tukipilari. Wilman hymy saa kaikki hyvälle tuulelle ja se tarttuu kuin takiainen takkiin. Onneksi on Wilma! <3

 

Henna Ihalainen: Nyt esittelyvuorossa on pirteä 16-vuotias vastuunuori Henna. Hennan läheisyydessä et ole koskaan tylsistynyt. Tämä neiti on aina positiivinen ja ideoita riittää. Hennan aloitettua jotain, asia viedään määrätietoisesti huolella loppuun. Hennan kanssa sinulla on lupa olla täysin oma itsesi. Henna on todella aito ja voit kertoa tälle hyväkorvaiselle kuuntelijalle asioitasi luottamuksella. Henna on spontaani, ilopilleri ja söpön järjestelmällinen, hän tuo valoa elämään! Kerrassaan UBEA ihminen ja persoona!

Vuoden 2014-2015 VR-jäsenet:

Jutta Niemi, Aliina Kaarna, Sanni Mälkönen, Jani Niemi, Pekka Tiainen, Roope Järvinen

 

Vuoden 2013-2014 VR-jäsenet:

Veera Turunen, Veera Vehmasaho, Linda Risthonka, Matti Moisala, Jani Niemi, Christer Lidsle

 

Vuoden 2012-2013 VR-jäsenet:

Oskari Haavisto

Osku, vastuuryhmän vuonna 96 syntynyt nuori prinssi, edustaa ihmislajimme valtaisinta luokkaa, myös sydämeltään. Tämä herrasmies on erityisen taitava koulimaan kitaraa. Hän saa puolelleen kaikki seurakunnan nuoret toivot valloittavalla persoonallaan ja leveällä hymyllään. Osku kävi oman riparinsa Heinäsaaressa vuonna 2011 ja on ollut isosena Siikaniemessä. Tämä ihastuttava ilmestys on toiminnallaan innoittava esimerkki nuoremmille seurakuntaveljille ja -sisarille. Osku pitää seuriksella erityisesti uusien ystävien saamisesta.

Laura Virtanen

Laura on vastuuryhmämme topakka kuningatar vuosimallia 95. Lauran hehkuva hymy ei hyydy missään tilanteessa, vaan hän kohtaa pimeätkin hetket hymyssä suin. Hän luo ympärilleen lämpöä hehkuvan auringonpurkauksen takia lailla. Laura on upea blondi, mikä välillä tosin vaikuttaa myös hänen älykkyysosamääräänsä. Lyhyt mutta laadukas Laura kävi oman riparinsa 2010 Unkarissa, ja on isostellut Siikaniemessä ja Talvi-Hetassa. Hämmästyttävän pieniä kenkiä käyttävän Lauran mielestä seuriksella mahtavinta on se kun voi olla oma itsensä.

Akseli Nivala

Ake on innokas kitaransoittaja ja rakastettu kitarapajan päämies. Hänen hupaisat vitsinsä eivät jää keltään kuulematta. Akselin atleettinen olemus on mittaamattoman hauska ja hänen riemunsa loistaa kuin mangustin silmät yöllisellä preerialla. Hullunhauskan humoristin takaa löytyy kuitenkin myös syvällinen pohdiskelija, joka osaa rauhoittaa tilanteen kuin tilanteen sekä pitää upeita hartauksia. Seuriksella kilvan ihailtu Ake oli pikkasena Kesä-Hetassa 2010 ja on isostellut Siikaniemessä, Heinäsaaressa ja Kevätrippikoulussa, mutta on ollut mukana seurakunnan toiminnassa jo ennen omaa ripariaan. Seuriksella tärkeintä Aken mielestä on seurakuntayhteys ja se että saa olla muiden uskovien nuorten keskellä.

Lasse Heikkinen

Lasse on vastuuryhmämme rauhallinen järjen ääni. Tämä jo lähes täysimittainen kääpiö on kartuttanut ryhmäohjaamistaitojaan vuosien varrellan ohjaten partiolaisiaan suuriin seikkailuihin metsien siimeksessä. Kaupunkitoimintaan siirtyessään hän saavutti suurta suosiota ulkonäöllään ja erityisesti hulmuavalla tukallaan. Tämän körilään vahvimpia puolia lihasmassan lisäksi ovat musiikillinen lahjakkuus, järjestelmällisyys ja rajaton uskollisuus ystäviään kohtaan. Lasse kävi oman rippileirinsä Launeella, mutta siirtyi Keski-Lahden riveihin vanhan ystävänsä houkuttelemansa. Seurakunnassamme hän nousi nopeasti tärkeisiin johtotehtäviin joissa on osoittanut täsmällisyyttä ja ammattitaitoa. Lassen mielestä seurakunnassamme on parasta musiikki, ystävät ja uusien asioiden oppiminen.

Venla Niemissalo

Venla on äärimmäisen upea ja sanavalmis neitokainen, joka tupsahti tähän maailmaan vuonna 1996. Tämä satumaisen kaunis nainen tuo seurakuntaamme iloa ja lämpöä reippaalla suhtautumisellaan, innoittavalla asenteellaan ja erittäin hienoilla ideoillaan. Hänen säkenöivä olemuksensa ei jätä ketään kylmäksi. Venla ei koskaan jätä aloittamaansa asiaa puolitiehen, vaan valmistaa kaiken kunnialla loppuun asti. Tämä ihana laululintusemme taitaa myös pianonsoiton ja on kaikkia kohtaan yhtä ystävällinen. Lämminsydäminen Venlamme kävi oman riparinsa Siikaniemessä 2011 ja isosena hän on toiminut samassa paikassa. Seuriksen parasta antia Venlan mukaan ovat hyvä ilmapiiri ja kivat ihmiset.

Rosa-Maria Korhonen

Rosa on vastuuryhmämme tunnollinen työn raskaan raataja. Tämä ihana ruskeaverikkömme on draamailun kiistaton kingi, joka säväyttää humoristisella asenteellaan. Rosamundan positiivista persoonaa voi ihailla seuriksella usein ja hän on kaikkien kaveri. Rosa on tarkka ja elegantti nuori nainen ja ei varmasti jätä ketään pulaan. Jos jokin asia mietityttää, niin mene vain rohkeasti vetäisemään Rosaa hihasta. Sympaattinen ja lämmin(verinen) Rosa kävi oman riparinsa Unkarissa 2011 ja on isostellut Heinäsaaressa. Seuriksella Rosasta ihaninta on lämminhenkisyys, kristillisyys ja ihmiset.

Vuoden 2011-2012 VR-jäsenet ovat olleet:

Heikki Uusikoski

Heikki on 20-vuotias nuori mies Lahdesta. Heikki on hauska, kova puhumaan sille päälle sattuessaan, idearikas ja kovaääninen komentaessaan. Heikki vetää parhaiten Esterin autot käyntiin. Heikki heittäytyy hyvin ja innostuu tehtävistään. Heikin puujalkavitsit ovat… Heikillä on oivaltavaa ja syvällistä teologista pohdintaa. Mahtava onkaan Heikki!

Aleksi Jerkku

Aleksi on välineurheilullinen 17-vuotias nuori mies. Aleksi on hyvä juontamaan, häneltä tulee hyviä vitsejä ja letti on upee. Allu on hyvä futiksessa ja muutenkin urheilullinen tyyppi. Aleksin nauru tarttuu, mutta rytmitaju ei. Aleksi on ihanan positiivinen ja innostuva herrasmies, joka ottaa jokaisen huomioon tasapuolisesti. Oman riparinsa Aleksi kävi vuonna 2010 Unkarissa. Aleksin mielestä seurakunnassa ovat parasta kaverit, leirit ja Aken ruuat.

Sami Suhonen oli mukana syksyn 2011

Akseli Nivala aloitti keväällä 2012

Akseli on mahtava ruuanlaittaja pohjattomine vatsoineen. Akseli on uusi kitaravirtuoosi ja on laittanut seurakuntanuorten bändiasiat kuntoon! Aken vitsi hurmaavat ja nauru kaikuu yli maan tarttuen kaikkiin. Ake osaa olla myös vakava ja syvällinen – tältä nuorukaisella nimittäin tilannetajua löytyy. Akseli on ollut mukana seurakunnassa jo ennen omaa ripariaan, jonka hän kävi Kesä-Hetassa vuonna 2010. Aken mielestä parhainta seuriksella ovat kristillisyys, ihmiset, eläimet, nauru, musiikki ja seiskan keittiön ikkunalauta.

Laura Hakovirta

Laura on 17-vuotias tumma kaunokainen, joka on aloittanut vastuuryhmässä syksyllä 2011. Laura on käynyt riparinsa vuonna 2009 Heinäsaaressa ja siitä lähtien hänen seurakuntauransa on ollut voittoisa ja mielenkiintoinen. Siihen on kuulunut muun muassa kerhonohjausta, leirejä ja hurjan monta leiriä isosena. Lauran lempijuttu seurakunnassa on kaverit. Laura on hyvä laittamaan ruokaa sekä hän on iloinen ja positiivinen tyttö.

Henni Juuti

Henni on pieni ja pippurinen 17-vuotias. Hän on hyvä kurinpitäjä, mutta kuitenkin hurjan iloinen ja rohkaiseva luonne. Henni on käynyt oman riparinsa Tervaniemessä vuonna 2010 ja sen jälkeen hänen seuriselämäänsä on kuulunut isoskoulutusta, leirielämää, työssä oppimista nuorisotyössä ja monta jännää hetkeä. Henni on helposti lähestyttävä ihana neitokainen.

Keren Helin

Keren, tuo kaunisääninen urheilullinen 17-vuotias on rohkein TV-julkkiksemme. Keren ei tykkää lumesta vaan auringosta, kesästä, kispistä, rusketuksesta ja uimisesta. Keren on kekseliäs ilopilleri, joka ilahduttaa seiskassa olemuksellaan. Keren on hyvin aktiivinen harrastamaan. Keren on tullut seurakuntaan käytyään riparin Pajulahdessa vuonna 2010. Kerenin mielestä parasta seuriksella ovat ryhmähenki, toiminnat, iloinen ilmapiiri ja uudet tuttavat ja ystävät – sekä tottakai meidän ihanat Maisku ja Kaisku, Skigge ja Mikke.

Vuoden 2010-2011 VR-jäsenet ovat olleet:

Noora Huikko

Noora on vuonna -94 syntynyt tytöntylleröinen, joka kävi riparinsa Kesä-Hetassa 2009. Norpan taidoilla ei ole rajoja ja hän on mahtava asioihin heittäytyjä joka innostuu helposti uusista ideoista. Norbendaalin on voinut nähdä esiintymislavoilla muun muassa tanssin ja draamojen merkeissä. Välillä Norbelo on hieman kujalla, eikä hänestä ota aina selvää, mutta Nooström on puhelias ja rohkea kaveri, joka ei pelkää (paitsi palloa ja pimeää). Idearikas Norsumme on oma Barbie girlimme ja vastuuryhmään hän tuo eväidensä lisäksi spontaania asennetta ja omia mielipiteitään.

Hele Teutari

Hele on vuonna 1993 syntynyt nuori nainen, jossa on paljon asennetta. Hän kävi oman riparinsa -08 Unkarissa ja sen jälkeen hänet on nähty isosena jo kolmella leirillä. Heluna on oikea salapoliisi, jolta melkein mikään ei jää huomaamatta. Hän on myös taitava hämäämään muita ja hänen viekkautensa on vailla vertaa. Kaunis Helgemme on kekseliäs toveri, jolta löytyy tai siis pikemminkin lentää juttuja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Edes vuoret eivät voi pysäyttää ihanaa Heleämme! Vastuuryhmässä hän on korvaamaton apu ja hänen hymynsä ja lämmin olemuksensa piristävät jokaista palaveria ja hetkeä.

Samuel Sihvonen

Samuel on hurmaava 16-vuotias nuori mies, joka kävi oman rippikoulunsa Enontekiön Hetassa pari vuotta sitten. Siitä lähtien hän on riemastuttanut kaikkia läsnäolollaan niin Seiskassa kuin leireilläkin. Samuel on positiivinen, sosiaalinen ja huumorintajuinen poika, jonka kanssa on hauskaa viettää aikaa. Samuelin hymy sulattaa kaikkien (varsinkin tyttöjen) sydämet ja hänen seurassaan ei voi olla viihtymättä. Vastuuryhmään hän tuo valloittavan persoonansa lisäksi naurua, iloa, ideoita ja meininkiä!

Heikki Uusikoski

Uusikosken Heikki on vuonna -92 syntynyt nuori mies, joka kävi oman riparinsa vuonna 2007. Heikki on mukava, viisas ja mainio veikkonen, jolta ei ideat ja ajatukset lopu kesken. Heikillä on paljon hyviä mielipiteitä ja hänellä on loistavat keskustelutaidot. Hän myös osaa ottaa muut huomioon. Vastuuryhmän palavereissa tämä pitkäletti syö berliininmunkkeja ja saa mahtavia päähänpistoja. Heikki on myös hyvin luotettava tyyppi ja ilman häntä vastuuryhmä olisi ollut monta kertaa pulassa. VR:ään Heikki on tuonut munkkien lisäksi hienon persoonansa ja loistoajatukset!

Anna Kivimäki

Olen Anna Kivimäki, valoisten paikkakuntien valloittaja ja pimeiden teiden ritari. Olen vuonna -91 syntynyt pirkko, jota kutsutaan myös nimellä KP. Tottahan toki omistan myös muita käyttökelpoisia nimiä, esimerkkeinä näistä Antero, Anneli, Marjaana ja AnnaNanna. Olen ollut isosena jo neljä kesää ja leirit ovat antaneet lisää intoa ja uusia ideoita kaikkeen toimintaani. Toisiaan seuraavat, mitä yllättävimmät retket ja seikkailut, ovat ominta alaani. Spontaaneja ajatuksia lentelee huivista vähän väliä ja joskus sitä itsekin ihmettelee omia ideoitaan. Olen tässä vuosien varrella ehtinyt huomata, että yleensä kaikki täysin vitsiksi tarkoitetut heittoni toteutuvat ja usein elämällä on taipumus yllättää minut. Vastuuryhmässä kannan korteni kekoon kuin muurahainen ja tuon pieneen poppooseemme pirteätä meininkiä arjen synkkään kaamokseen. Ei morjens! Puupaa kuittaa

Otto Rokka

Komia kiharapäinen -93-syntyinen kitaristi, joka omien sanojensa mukaan soittaa kitaraa tosi hyvin! Otto isoshakemuksessaan kertoo olevansa sosiaalinen, puhelias, iloinen, mukava ja ihmisrakas. Tämä kaikki on täysin totta, sillä tämä hyvältä tuoksuva rokkaava hurmuri vakuuttaa taidoillaan ja sekoittaa niin nuorten kuin jo hieman varttuneempienkin päät välittömällä ja söpöllä olemuksellaan. Otosta löytyy karismaa niin Juha Tapion kuin Jason Mrazinkin verran, mutta kyllä aito Kariniemen poeka Otto Rock on aito oikea. Rokan positiivinen ja kannustava asenne innostaa hänen lähellä olijoitaan hyvänmieliseen meininkiin, hersyvän huumorin viljelyyn ja kreisiin hullutteluun. Vastuuryhmässä Otto on idearikkaana ja innokkaana tuonut omat mausteensa kehiin reilusti. Hän palvelee mahtavasti seurakuntanuoria kitarapajan vetäjänä.