Skip to main content

Heinäsaaren blogi 5

By 15/07/2017Uncategorized

Painavien pohdintojen perjantai

Aamulla oli tosi kylmä, koska tuuli puhalsi kovaa. Lipunnoston aikanakin oli kylmä ja ällötti, kun ei ehtinyt pesemään hampaita ennen sitä. Aamupalan vispipuuro jakoi mielipiteitä. Sitten tuli oppitunti, jonka aikana opimme Jeesuksen maanpäällisen elämän lopusta. Jatkoimme oppitunnilla myös edellisenä päivänä aloitettua elokuvaa.

Lounas oli tällä kertaa ennen medistä. Mediksen piti kanttori, hän lauloi meille kolme laulua. Myös iltapäivän oppitunnin piti Aurora-kanttori. Hän antoi meille Raamatusta jakeita, joihin liittyvät laulut piti etsiä virsikirjasta. Päiväkahvilla nautimme mokkapaloja. Sen jälkeen oli vuorossa olympialaiset, jonka lajina oli pussihyppely. Pussihyppely oli vähän fiasko, sillä pussit hajosivat odotettua nopeammin. Olympialaisten jälkeen pelasimme yhdessä Kin-ball-peliä, joka oli myös hieman hankalaa, koska kenttä oli ihan kurainen ja tuuli paljon. Toisaalta tuulen avulla pystyi taktikoimaan.

Raamiksissa puhuimme Jeesuksen vertauksista ja yritimme tehdä niistä näytelmät. Päivälliseksi oli taivaallisia tortilloja. Jumis oli tutusti illalla ja se oli ihan mukava. Aurora oli edelleen kanssamme ja lauloimme rukouksen väleissä ”Siunaa koko maailmaa.”

Ennen saunoja tytöt meikkasivat yhden pojista ja pukivat hänelle mekon, peruukin ja ”Luis Vuittonin” käsilaukun. Tyyppi esitti naista aivan loistavasti ja tapaus yhtenäisti koko porukkaa. Myös päivän vapaa-ajalla pelattiin yhdessä Jungle speed-korttipeliä.

Illalla melkein kaikki kävivät rannalla, joko uimassa, veneilemässä, saunomassa tai ihan vaan chillailemassa. Huono sää ja järven hyinen lämpötila ei menoa haitannut, oli hauskaa! Iltapala oli ihan maukas ja sitä nautittiin ennen iltaohjelmaa. lltaohjelma oli lyhyt, se sisälsi aiemmin tehdyt näytelmät ja Igorin. Iltapesut suoritettiin ennen iltahartautta ja auringonlasku oli erittäin kaunis. Iltahartaus oli tunnerikas, mutta tunteiden purkaminen ja syntyneiden kitkojen selvittäminen teki erittäin hyvää leirin yhteishengen ja jatkon kannalta.

Kaikki menivät lopulta rauhassa nukkumaan.

-Palavat Pallerot