Skip to main content

Seurakunnan nuorisotyön tavoitteena on välittää nuorelle kristillistä arvomaailmaa, sekä tarjota mahdollisuuksia kokea seurakuntayhteyttä yhdessä toisten nuorten kanssa. Toimintamme tähtää siihen, että nuori tunnistaisi itsensä Jumalan luomaksi, ainutkertaiseksi ja arvokkaaksi yksilöksi. Tästä lähtökohdasta kasvaa myös kunnioittava ja arvostava suhtautuminen muihin ihmisiin.

Nuoren seurakunnan toiminnassa ihmettelemme yhdessä elämän syvyysulottuvuutta, pidämme hauskaa joukolla, pohdimme maailman tilaa ja vastuutamme sen kansalaisina. 

Seurakunnan nuorisotyö kohtaa monenlaisia nuoria. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan – myös sinun nuoresi. Yhteisössämme on paikka niin ujommille kuin vilkkaammillekin, niille joille elämän uskonnollinen ulottuvuus on tuttu juttu ja niille jotka etsivät ja epäilevät. Mukaan mahtuvat koulussa hyvin pärjäävät ja ne joille koulu tuottaa vaikeuksia. Ovemme ovat avoinna kaikenlaisten kotien nuorille!

Nuorisotyön toimintaan ja toimintatapoihin voit tutustua näitä sivuja selailemalla. Voit ottaa meihin myös henkilökohtaisesti yhteyttä.