Skip to main content

Hellurei! On aika vikan leiripäivän fiilisten…

Torstaina päivällisen jälkeen oli saunat, siellä oli kivaa. Suurinosa pojista kävi saunassa, mutta tytöistä juurikaan kukaan ei käynyt. Iltaohjelma oli kiva ja siellä oli hauskoja juttuja. Niin kuin aina. 😉 Sen jälkeen oli muutamien minuuttien pituinen vapaa-aika, jonka jälkeen vuorossa oli meidän eli Valpurin ryhmän jumis. Se meni hyvin ja kunnes olimme laulaneet iltavirren oli aika mennä tutimaan. ZZzz..

Perjantai aamulla heräsimme Heidin hyvään herätykseen, joka sisälsi musiikkia. Aamupalan jälkeen, menimme kiireisesti pukemaan lämpimät ulkovaatteet päälle, sillä lähdimme bussilla ajelemaan kohti Hetan lumilinnaa. Jeee! 🙂 Aluksi se oli mysteeri meille pikkasille, minne olimme menossa. Saavuttuamme lumilinnalle saimme tutkia ja katsella paikkoja. Sen tehtyämme menimme sen kappeliin, jossa pidimme jumiksen. Istuimme porontaljojen päällä.. Niistä jäi karvoja housuihin kiinni. Lumilinna oli kaunis, mutta siellä tuli kylmä vaikka olikin lämpöisesti päällä. Saimme siellä myös lämmintä mehua ja hyviä keksejä. Naminami

Lumilinnalla Kikka ja Anna-Mari pitivät oparin, mutta sitä ennen leikimme yhden laululeikin. Se oli kivaa! 🙂 Oparin loputtua vetäjät lukivat meille vanhempiemme tekemät kirjeet. Sen tehtyä kaikki juoksivat pikaisesti bussille, sillä oli niin kylmä. Saavuttuamme majatalolle (pois lumilinnailemasta) kävimme vaihtamassa ulkovaatteet pois ja sitten olikin raamisten aika. Niisä pohdimme tulevaisuuttamme mm. mitä teemme/olemme 5 ja 20 vuoden päästä. Ajatuksia tuli erilaisia. Kullakin oli omat ajatuksensa.

Sitten olikin aika syödä herkullista ruokaa jälleen. Syötyämme oli siivouksen aika ja sen jälkeen sitten ulkoilua hieman. Jeejee 🙂

Ripari on ollut hauskaa tähän asti ja voisi jopa jatkua pidemmänkin aikaa. Yleisimpiä mielipiteitä leiristä on ollut ”ikimuistoinen leiri”, ”paras viikko tähän mennessä” ja niin edelleen. Vain positiivisia ajatuksia on ollut. Lunta on ollut paljon ja se on hyvä, sillä siellä on kiva möyriä ja pitää hauskaa. Laskettelupäivät olivat huippuja ja oli mahtavaa kokea ne tällä porukalla. Ulkoilut ja kaikki muut ovat myöskin olleet mahtavia ja ne on ollut hauska kokea juuri tällä porukalla.

Vaikka leiri onkin ohi ei se tarkoita sitä, että se loppuisi. Vielä on paljon jäljellä 😉 Kiitämme kuitenki ikimuistoisesta ja parhaasta riparista.

-Valpuri, Roosa P., Jutta, Pauli, Miika ja Marica

Leave a Reply