Skip to main content

Heipparallaan taas täältä Hetasta! Nyt olisi aika kolmannen päivän fiiliksille..:)

Eilisestä päivästä vielä sen verran, että eilisen hiihtolenkin jälkeen oli väsyneet raamiskset ja iltaohjelma. Iltaohjelmassa myös me nuoret pääsimme näyttelemään. 🙂 (kuvia)

Tänään tiistaina herättiin väsyneesti ja aamutoimien jälkeen lähdettiin laskettelemaan Pallakselle. Jee! 🙂 Huristellen kohti Pallas näimme poron, joka jolkotteli/pujotteli aivan bussin edessä (kuva). Kikka ja  Anna-Mari tekivät bussissa muutamia juttuja ja ne oli kivoja. Se ei ollut ainut asia mitä teimme matkalla vaan suoritettiin myös ulkoläksyjä.

Saavuimme Pallakselle ja valmistauduimme rinteeseen, tosin osa lähti hiihtämään ja, jotkut taas jäivät hengailemaan kahvilalle. Laskettelimme hieman huonoissa olosuhteissa, sillä näkyvyys oli huonoa tunturin huipulla ja tuuli oli kova. Lunta tuiskutti  ja sitä rataa. Se ei kuitenkaan estänyt menoa kuten ei kaatuilut mäessä vaan laskettelu jatkui. Puolen päivän jälkeen kävimme kahvilassa hengaa hetken aikaa ja osa tilasi ruokaa. Yleisin tilaus oli ranskikset! 😀 Syötyä rinne kutsui uudestaan ja meno jatkui.. Mikäpä parempaa kuin laskea porukassa ja pitää hauskaa 😉

Neljän aikaan oli lähtö takaisin Hettaa. Matka meni nopeasti ja Kikka teki sellaisen kivan parijutun, tosin osa saattoi ottaa ihan lepii vaan. 😀 Perillä tavarat purettiin ja sitten vaan otettiin aikalailla iisisti.

Kiva päivä! Hmmm.. Mitä huominen tuokaan tullessaan?

– Pekka, Roosa K., Tommi, Anni, Anton H. Ja Eemeli

Leave a Reply