Skip to main content

Siikaniemi 1 2015 Blogi part 1

By 12/06/2015Uncategorized

Siika 1 leirin ensimmäisen päivän fiiliksiä ja kuulumisia! J

Lähdimme leirille tiistaiaamuna kello 10:00 Lahden ristinkirkolta. Bussimatka kesti noin 15 minuuttia ja matka sujui hyvin.

Aluksi kokoonnuimme majoitusrakennuksen saliin ja kuulimme leirikeskuksen säännöt ja aktiviteetti mahdollisuudet. Pistimme käyntiin päivittäiset leiri Olympialaiset, jossa rippileirin jokaisena päivänä järjestetään kilpailu, mihin rippileiriläiset osallistuvat omissa pienryhmissään ja kisaavat muita ryhmiä vastaan. Ensimmäisen kisan voitti ryhmä nimeltä Paksut Barbababat, johon kuuluu ryhmäläisten isonen Elina L, ja rippileiriläiset Veeti, Tinka, Eve, Samuli ja Rose-Mari.

Päivällä saimme nauttia auringonpaisteesta ulkona. Jakauduimme kahteen eri ryhmään ja vuorotellen ryhmissä saimme pelata kinballia ja sumopainia. Maalasimme myös puuristit, jotka ripustettiin kaulaan roikkumaan nauhalla.

Isosten järjestämässä iltaohjelmassa lauloimme, leikimme ja katsoimme isosten vetämiä sketsejä.

’’Igor oli kyllä mahtava’’ – anonymous rippikoululainen (Igor = sketsi)

Iltaohjelman jälkeen hiljennyimme kirkkosaliin iltahartauteen. Ilta pesujen ja pisujen kautta siirryimme omiin huoneisiin ja hiljaisuus laskeutui Siikaniemen käytäville klo 23:00.

Yö sujui rauhallisesti ja aamulla raahustimme väsyneinä ja virkeinä ruokalaan aamupalalle. Toinen päivä on lähtenyt käyntiin aamuhartaudella, sekä oppitunnilla! J

 

Terkuin,
Isonen Sebastian, Maiju, Miriam, Juho, Jasper ja Ville.

Leave a Reply