Skip to main content

Nyt se on ohi……. vai onko?

Eilinen ilta vietettiin seurustelu-teeman parissa. Bussimatkalla sai kirjoittaa kysymyksiä, joita käytiin yhdessä läpi. Iltaohjelman leikit ja sketsit liittyivät kaikki teemaan. Meno oli melko energistä ja innokasta! Leiriläisillä oli muutenkin romanttisia ajatuksia mielessä. Iltahartautena oli Miksun ryhmän laudes, se oli hieno lopetus toiseksi viimeiselle leiripäivälle.
Viimeinen Hetta-päivä on ollut täynnä puuhaa. Viimeiset oparit, raamikset ja laudekset. On leikitty, naurettu, kisailtu ja rauhoituttu. Ryhmähenki on ollut hyvä ja intoa on riittänyt vielä viimeisenäkin päivänä. Ulkoilussa osalla oli mahdollisuus käydä luistelemassa, sillä aikaa muut leikkivät majatalon pihassa. Viimeisessä duunissa laulettiin isosten toivebiisejä ja kerrottiin nuoren seurakunnan toiminnasta. Iltaohjelmaa vietettiin salissa, jonka jälkeen siirryttiin kotaan. Siellä oli mahdollisuus paistaa makkaraa ja maissia. Kodassa jatkettiin vielä hauskuuttelun parissa, laulettiin paljon, ja lopulta hiljennyttiin hartausnäytelmän pariin. Ihan lopuksi jokaisella oli mahdollisuus sanoa sananen leiristä.

Huomenna koittaa kotiinlähtö. Herätys on toooooooosi aikaisin eli 5.30 ja sitten käännetään bussin nokka kohti etelää ja lähdetään matkaan.
Kiitos ja kumarrus!

 

Leave a Reply