Skip to main content

Hei sä! Just sä!

 

Lauantaina 8.12. Siikaniemessä on tyttöjen
ja poikien päivät ja just sut on kutsuttu mukaan.

Poikien päivää vietetään Siikaniemen majoitusrakennuksella. Ohjelmassa kisailua, hengailua, grillausta laavulla, saunomista ja keskustelua.
Tuu viettää aikaa yhessä äijäporukalla!

Tyttöjen päivä järjestetään Siikaniemen rantasaunalla ja ohjelmassa on mm ruuanlaittoa, pelailua, kasvonaamioiden tekoa,
mahdollisuus saunomiseen ja yhteinen harde.

 

Lähtö Ristinkirkon edestä yhteiskyydein klo 14.30

Paluu Ristinkirkon eteen klo 21.30

 

Jos sulla on mielessä jokin aihe, josta haluisit keskustella tai esimerkiksi tietää, onko muilla samanlaisia kokemuksia, voit laittaa meille ig directissä viestiä! Viestien lähettäjiä ei päivässä kerrota eli saat pysyä ihan anonyymina ja laittaa rauhassa viestiä.

Päivän hinta on 10€, jonka voit tuoda käteisellä etukäteen leirikorttia tuodessasi johonkin iltaan, mutta viimeistään just ennen lähtöä Siikaniemeen. Muistathan siis myös palauttaa täytetyn leirikortin. Mikäli rahat on tiukilla, ota yhteys Kikkaan. Älä anna sen olla este mukaan tuloosi. Leirikortin voit tulostaa täältä: https://klsn.net/leirikortti/

Mukaasi tarvitset: saunakamppeet, mukavat vaatteet, vaihtovaatteet, säänmukaiset ulkoiluvaatteet pojille laavuhengailua ja pelailua varten ja mitä koet päivän aikana tarvitsevasi Siikaniemessä.

 

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian tällä lomakkeella!
Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 26.11.

Jos sulla jotain toiveita tai ideoita päivään liittyen,
ota yhteyttä Kempsuun tai Artoon.

Nähdään siellä!