Skip to main content

JATKIS 2022

– ETSIVÄ LÖYTÄÄ –

 

Keski-Lahden kaikkien ripareiden yhteinen jatkoripari

5.–7.8.2022 Siikaniemen leirikeskuksessa

 

Jatkiksella pääset nauttimaan leiritunnelmasta kaikkien muiden kesän riparilaisten kanssa ja saat aavistuksen siitä, miten riparilla tapaamiesi tyyppien kanssa voisi jatkossakin viettää mahtavia hetkiä! Jatkiksen ohjelmassa on musiikkia, riparifiilistelyä, kavereita, uusia tuttavuuksia, kisoja, uimista, saunomista, puheenvuoroja ja aikaa yhdessä Jumalan kanssa. Jatkiksen sinua varten rakentavat leirien isoset, työntekijät ja muu KLSN-jengi.
Lähe mukaan riparikesän huipennukseen!

 

Aikataulu

Leirille lähdetään Ristinkirkon edestä perjantaina 5.8. klo 16.15

Leiriltä palataan samaan paikkaan sunnuntaina 7.8. viimeistään klo 16

 

Mukaan tarvitset

* leirikortti täytettynä ja allekirjoitettuna!
* kaiken varalta sairausvakuutuskortin eli KELA-kortin
* pussilakanan, tyynyliinan ja aluslakanan
* pyyhkeen, uimapuvun, peseytymisvälineet ja muut hygieniatarvikkeet
* urheilun ja ulkoilun kestäviä vaatteita ja ulkokengät
* mukavia sisävaatteita
* omat henkilökohtaiset lääkkeet, mm. päänsärkylääke, allergialääkkeet
* Raamattu ja korvatulpat on hyvä olla matkassa
* oma tunnistettava juomapullo on hyvä olla mukana
* hyvää mieltä, riparimuistoja ja uteliaisuutta

 

Muuta tärkeää

Huomioithan, että leiriläisten suuren määrän vuoksi osa majoittuu patjalla lattialla (patjat ovat leirikeskuksessa).
Et tarvitse mukaasi: energiajuomia, päihdyttäviä aineita tai tupakkatuotteita, kaiuttimia tai muita ääntä tuottavia laitteita etkä arvotavaroita.

 

Ilmoittautumisen lisäksi sinun on täytettävä huoltajan kanssa leirikortti, joka on palautettava työntekijälle viimeistään, kun astut leirille lähtiessä bussiin! Leirikortin voit palauttaa myös ennen jatkista työntekijöillemme Kikalle, Laurille, Hennalle tai Jennalle kesäilloissa. Leirikortin voit tulostaa täältä.

 

Ethän tule leirille, mikäli sinulla on mitään koronavirukseen viittaavia oireita: yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet tai päänsärky. Jos nuorella on jo valmiiksi selvittämättömästä syystä johtuva ylähengitystieinfektio, leirille osallistumisesta tulee olla yhteydessä hoitavaan lääkäriin. Leirillä ollaan koko leirin ajan, leiriltä ei voi tehdä käyntejä ulkopuolelle. Pesemme kädet aina ennen ruokailua ja sisälle tultaessa sekä aivastamisen ja yskimisen jälkeen. Mikäli sinä tai läheisesi kuulutte riskiryhmään, olettehan itse yhteydessä terveydenhuoltoon leirille osallistumisesta. Sairastumistapauksissa nuori siirretään erilliseen tilaan. Olemme yhteydessä huoltajaan ja terveydenhuoltoon, josta selviää jatko-ohjeet. Mikäli osallistujalla todetaan leirin jälkeen koronavirus COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava leirin työntekijälle Kirsille tai Laurille hetimmiten.

 

Laskutus ja ilmoittautuminen

Leirin hinta on riparilaisilta 35 euroa ja isosilta 20 euroa. Maksu laskutetaan leirin jälkeen.
Ilmoittautuminen on avoinna 25.7. saakka ja sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Jos perut ilmoittautumisesi 25.7. jälkeen tai jos jätät tulematta leirille, sinulta peritään silti täysi leirimaksu. Mahdollisissa peruutus- tai sairastumistilanteissa tai mikäli rahat ovat tiukilla, ole yhteydessä sähköpostitse Kikkaan, Lauriin tai kesätyöntekijöihimme.

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT
Ole yhteydessä Kikkaan jos vielä haluat mukaan.

 

Seuraa instagramissa @klsnuoret niin pysyt kartalla nuorten toiminnasta.

 

Kysele ihmeessä lisätietoja Jatkiksen työntekijöiltä:
Henna Niemelä, kesätyöntekijä, henna.niemela ( a ) evl.fi, 040 7577 128
Jenna Kemppainen, kesätyöntekijä, jenna.kemppainen ( a ) evl.fi, 040 3579 635
Lauri Westerlund, nuorisopastori, lauri.westerlund ( a ) evl.fi, 044 7191 534
Kirsi Käkelä, nuorisotyönohjaaja, kirsi.kakela ( a ) evl.fi, 044 7191 309

 

Lahden seurakuntayhtymä on ottanut vuoden 2019 alusta käyttöönsähköisen tunnistautumisen leirien ja retkien ilmoittautumisissa.

Tietoturvan (GDPR) vuoksi käytetään julkishallinnon asiointipalveluiden yhteistä Suomi.fi -tunnistautumispalvelua.Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

1. Ensimmäisessä kirjautumisessa käytetään Suomi.fi -tunnistautumispalvelua(pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia).2. Rekisteröitymisessä luodaan itselle käyttäjätunnus ja salasana.3. Kirjautumisen jälkeen pääset tekemään ilmoittautumisen.4. Jatkossa pääset kirjautumaan asiointipalveluun samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.Eli laita tunnukset hyvään talteen myöhempiä ilmoittautumisia varten! 

Lue tästä lisätietoja.