Skip to main content

Isospalkkio 2024

Lataa isospalkkiolomake tästä linkistä

Kiitos, kun olet mukana tekemässä kesän ripareista mahdollisia ja ikimuistoisia! Alla ohjeet palkkionmaksua varten. Lue ne tarkkaan ja toimi niiden mukaan. Nämä ohjeet koskevat vain Keski-Lahden järjestämiä rippikouluja sekä Keski-Lahden ja Launeen yhteistä kaupunkiriparia. Muiden leirien palkkiot hoidetaan niiden ohjaajien ilmoittamalla tavalla.

  1. Lataa isospalkkiolomake ja täytä siitä vain yläosa, jossa kysytään henkilötietoja ja pankkitiliä. IBAN-tilinumero on muotoa FI12 3456 789 jne. Tarkista, että tiedot ovat oikein – olet itse niistä vastuussa.
  2. Hanki verokortti pdf-muodossa osoitteesta vero.fi. Verohallinnon sivulta saa suoraan ja välittömästi sähköisen pdf-verokortin – ei tarvitse odottaa sen saapumista postitse ja skannata, kuten ehkä huoltajasi saattavat olla tottuneita tekemään. Tarkista, että kyseessä on oikeasti verokortti, eikä esim. ’ilmoitus verotuspäätöksestä’ tms., ja että verokortti on voimassa kesällä, kun palkkioita maksetaan.
  3. Lähetä molemmat tiedostot sähköpostilla Laurille huhtikuun loppuun mennessä. Jos tämän jälkeen tulee muutoksia, niin ole heti yhteydessä. Laita viestin otsikoksi ’Isospalkkio Ripari Etunimi Sukunimi’ (esim. Isospalkkio Heinäsaari Ilkka Isonen).
  • TÄRKEÄÄ: Liitä tiedostot KOPIOINA. Sähköpostiohjelmat kuten Outlook usein kysyvät haluatko liittää tiedoston kopiona vai linkkinä. Jos valitset jälkimmäisen, saamme vain linkin alkuperäiseen tiedostoon esim. koulusi järjestelmässä, jonne ei ulkopuolisilla ole pääsyä, ja silloin emme ehkä saa tietojasi auki. Jos tiedoston liittämisen jälkeen viestin tekstikenttään ilmestyy linkki johonkin osoitteeseen, niin silloin meni pieleen.
  • Jos osaat, niin kannattaa lähettää salattuna turvasähköpostina.
  • Jos ohjeissa on jotain epäselvää, niin kysy rohkeasti yksityisviestillä!
  • Palkkiot maksetaan pääsääntöisesti riparin loppumisesta seuraavan kuun puolessa välissä. Eli jos ripari päättyy vaikka 2.7., niin palkkio tulee 15.8. Jos jostain syystä palkkiota ei kuulu, ja muut saman riparin isoset ovat palkkionsa jo saaneet, niin ole yhteydessä Lauriin. Yhteystiedot löydät sivun lopusta.