NUORTEN SYYSLEIRI

HEINÄSAARESSA 28. – 30.9.2018

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!
OTA YHTEYS KIKKAAN / REETTAAN mikäli haluat vielä leirille.

 

Varmista syksysi 2018 suunta ja kiinnity hyvään! Klsn-koti 2.0 kutsuu sut viettää syysviikonloppua Heinäsaareen nuorten syysleirille 28. – 30.9. Ota kerralla syksyysi annos Jumalan hyvyyttä, toisten seurisnuorten lempeää seuraa ja virvoittavaa kylpyä Päijänteen kauneimman saaren syleilyssä – kaikkien nuorten syysleirillä on tilaa just sulle!

 

Leirille lähdetään perjantaina 28.9. klo 16.30 Ristinkirkon edestä.
Palaamme Ristinkirkolle sunnuntaina 30.9. noin klo 14.

 

Leirillä luvassa leipää ja sirkushuveja, saunaa ja hartautta, villasukkien sipsutusta, tutustumista uusiin tyyppeihin ja Jumalaan, Heinäsaaren polkujen tallausta, tikkupullaa ja nuotion lämmintä loimua, kaikenlaista hauskaa ja yhdessäoloa mitä parhaimmassa seurassa! Leiriä on suunnittelemassa ja toteuttamassa uudenkarhea vastuuryhmämme.

 

Ilmoittautuminen leirille on sitova (jos jätät tulematta leirille, sinulta peritään silti leirimaksu). Ilmoittautumisen lisäksi sinun tulee täyttää leirille lähtiessäsi huoltajan kanssa leirikortti, joka pitää olla mukana kun astut leirille lähtiessä bussiin! Miellään toki palautat täytetyn leirikortin Kikalle tai Reetalle jo hyvissä ajoin etukäteen raamiksessa, nuortenillassa tai iskossa. Leirikortin voit tulostaa täältä: http://klsn.net/leirikortti/

 

Ilmoittaudu todella pian, jo perjantaihin 21.9. mennessä.

 

Mukaan leirille tarvitset:
– riittävästi vaatetta – lämmin ja tuulenpitävä ulkoiluvaatetus kaikkeen säähän (todella lämmintä villapaitaa, villahousua ja vermettä mukaan, myös kunnon sadevarusteet: sadetakki ja -housut) – aluslakana ja tyynyliina sekä makuupussi (tai pussilakana) (makuupussi on suositeltava sillä peittoja ei välttämättä riitä kaikille) – kannattaa ottaa OMA tyyny, sillä näin suurelle porukalle ei välttämättä riitä tyynyjä (osa majoittuu patjalla, mutta patjoja riittää kaikille!) – kumisaappaat ja hyvät kengät ulkoilua ja rymyämistä varten – sisätossut / villasukat kylmille lattioille – pyyhe ja uimapuku – henkilökohtaiset hygieniavarusteet peseytymiseen, saunomiseen ja uimiseen – omat henkilökohtaiset lääkkeet, esim. särkylääke, allergialääke jne. – Raamattu, muistiinpanovälineet – taskulamppu tai otsalamppu pimeitä iltoja varten – LEIRIKORTTI täytettynä ja allekirjoitettuna!
Et tarvitse mukaasi:
– energiajuomia – kaiuttimia tai muita ääntä tuottavia laitteita – päihdyttäviä aineita tai tupakkatuotteita
Laskutus:
Leirin hinta on 30 euroa, joka laskutetaan leirin jälkeen
Jos rahat on tiukilla, ota yhteyttä Kikkaan, kirsi.kakela( at )evl.fi, puh. 044 7191309
tai Reettaan, reetta.luoma( at )evl.fi, puh. 0447191534.

Emme lähetä etanapostilla erikseen leirikirjettä, sillä tästä saat kaiken tarvitsemasi tiedon. :)
Leirin työntekijöihin voit ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa: Kikka & Reetta